soaking up the sun...när den inte gömmer s...

imag0203 (MMS)

soaking up the sun...när den inte gömmer sig bakom moln.


livet leker på cuba..

imag0197 (MMS)

livet leker på cuba..


How to score? Mina kollegor tycker att jag...

imag0188 (MMS)

How to score? Mina kollegor tycker att jag verkar behöva hjälp på den fronten. Tack!


fredagsnöje..

imag0186 (MMS)

fredagsnöje..


Sociala kalendern går på högvarv.

Hinner jag knappt äta är det bad..really bad! Jag har haft fullt upp den senaste tiden med att jonglera jobb, cuba och mitt sociala liv. Nu har folk börjat komma hem från sina semestrar så nu ska man hinna träffa alla och uppdateras. Jag träffade tjejerna från klassen igår och vi satte oss på Mascot och fick presenter från Naddy som precis kommit hem från sin U.S roadtrip. Som jag har saknat henne! Nej, nu blir det True Blood för min del! God natt alla ni.


Idag kände jag mig som en kändis.

Idag i butiken så från ingenstans hörde jag en mansröst säga "Heter du Viveca?", och eftersom jag gör det reagerade jag med en stark och nyfiken blick på personen i fråga "Ja". Då kände jag direkt igen de snälla ögonen på andra sidan disken. Det var Peter från min mellanstadieklass som jag inte sett på miljoner år. Han kände igen mig men kunde inte direkt placera mitt ansikte och var tvungen att fråga om det var jag. Sedan diskuterade vi om hans monsterteckningar som han alltid målade till alla i klassen, han hade tyvärr slutat rita monster och satt istället och skötte tågsignaler. Vilken kontrast. Efter jobb överraskade jag nyhemkomna Nadja på hennes jobb i Hansagallerian. Vi kramades hur mycket som helst och det var bara glädje och kärlek i luften. Vi ska ses imorgon igen fast med några andra tjejer i kogänget. Jag längtar, men först ska jag jobba så kom gärna in på BB och säg hej!
Här har ni lite egobilder från hempromenixen lördags:







Välkommen till världen Moa! Som stolt fast...

imag0185 (MMS)

Välkommen till världen Moa! Som stolt faster ska jag lära dig allt jag kan om skor, dans, resande och humor så att du kan bli lika cool som jag. Kan inte sluta titta på dig min sötnos!


Hormail.com?

Är det bara jag som ofta skriver fel när man ska skriva hotmail.com?


Förkyld!

Idag har jag varit ledig men typiskt nog har jag bara legat hemma och snörvlat. Måste få ur denna infektionen ur kroppen så att jag kan dansa i helgen. Laura kom förbi och vi kollade på matchen och svor. Skit att vi inte kom längre... Nu är det bara en halv vecka kvar tills min Nadja kommer tillbaks från sin semester/smekmånad(?), jag har längtat ihjäl mig efter henne. Vi har bestämt att vi ska ha ett kramkalas och diskutera mina emotionella problem. Det behövs. Nej, nu ska jag fortsätta myset i soffan så att jag kan bli frisk...


Dessa bilder är från Lina och Pers bröllop när Peddi och jag gick upp och överraskade alla med en hemlighet som vi hållt på i mer än ett halvår. Vi framförde en låt till brudparet och jag var sjukt nervös och det hördes även på min röst som bara darrade. Men roligt var det och jag är glad att jag gjorde det. Hade aldrig sjungit solo innan det...

Man ser verkligen hur jag plågas av nervositet och hur finaste bruden ser sjukt nöjd ut över reaktionerna.








Vanna beach med pudeln och hennes valp.

imag0166 (MMS)

Vanna beach med pudeln och hennes valp.


Hans i röra?

Min lägenhet är så himla stökig. Alla säger till mig "men din lilla lägenhet måste ju vara världens lättaste att städa" Men håll käften NEJ! Det är ju precis det som är problemet. För att den är liten och mitt klädintresse är STORT är det nästintill omöjligt för mig att ha plats till allt. Jag har kläder över hela soffan och golvet, massa papper som ligger slängda överallt och jag hinner helt enkelt inte plocka undan allt i det socialt stressiga liv jag lever. Jag städar ofta och jag har det aldrig smutsigt (finns inget äckligare än folk som inte städar bort sin smuts) men det är omöjligt att inte ha det rörigt när man har så mycket prylar liggandes på 25 kvm. Nu önskar jag ännu mer att jag kunde köpa en egen lägenhet, en fin tvåa nära Cuba café hade varit något att satsa på. Tänk om man hade haft asrika föräldrar som vissa andra snorungar har som bara kunde köpa en lägenhet i välgörenhetssyfte. Fan, varför är man inte rik? Usch nä nu låter jag som någon som är pengafixerad. Nu går jag helt ifrån min politiska ställning. Jag är en sån som uppskattar det enkla i livet..musik, dans, fint sällskap, frihet och sinnesro, men när man bor i ett råtthål så kan ens sinnesro störas av distraherande objekt som alltid måste synas i brist av förvaringsplats. Fan. Vicky, gå nu bara och lägg dig...


Efter cuba cafe igår! Nu är det dags för r...

imag0160 (MMS)

Efter cuba cafe igår! Nu är det dags för rond 2.


Idag har jag jubbat hårt!

Idag har jag jobbat mellan 12 och 18.15. Efter detta tog jag Bettan Blixt och slirade hem till Jackline och Martin som bjöd på middag och sen satt vi och kollade på lägenheter till mig. Inte för att jag som student har råd att köpa någon men det var kul att drömma sig bort för en stund! Imorgon måste jag till det danska skattekontoret och fråga vad fan de yra jävlarna håller på med. Tar ju miljoner år för att få reda på sitt korrigerade resultat!


Ego.

Kom precis på att ni inte fått se bilderna från bröllopet på Ulvön, men eftersom jag inte vet om Lina & Per vill offentliggöra bilderna så lägger jag inte upp några på dem. Det kommer senare i så fall. Det jag kan säga var att vigseln var otroligt vacker och tårarna bara rullade ned för kinderna. Ni får helt enkelt nöja er med några egosar på mig och annat smått o gott.




Finaste Jackline.

Patrick Swayze tar Sanna på en riktig svängom.

Tripp, trapp, trull.

Mer surströmming till folket!


If you jump I jump, remember?

Hey I'm in the band. Och nej, vi söker inga nya medlemmar. Detta är vårt nya albumcover.

Hur grym?

Robin är i kontakt med sin feminina sida och visar stolt upp sin "murse" (man purse).

Tid att kyla ned sig efter bastandet.

På båten till fastlandet underhöll vi oss med plump, Jimmy var oslagbar och gissa vem som kom tvåa?

Säker förare?


"Going to the chapel and we're gonna get married!"

Tyvärr var det inte jag som fick Nadja som brud men Philip kan ju skratta sig lycklig. Miljoner grattis till det nya Vegasbrudparet. Underbart att vakna upp och första synen är dessa underbara bilder!


Hur snygg är inte Nadja? En riktig 50-tals brutta.


Min andra hälft.

Jag är singel men ändå känns det som att jag har en andra hälft. Någon som jag gör allt med, en tjej som nästan är lika yr som som jag och som alltid är på partyhumör. Laura är min promenadvän, utgångsvän, spontanvän och chillaxavän. Ibland undrar jag om jag är dålig på att visa uppskattning, men Laura du ska veta att även om jag tycker att du är rätt töntig ibland så ligger du mig väldigt varmt om hjärtat!

Skattjakt i min väska efter tuggummi och som en god kamrat lyser jag upp och hjälper min vän att hitta rätt.


43 stycken!

Nu är de räknade. 43 stycken äckliga myggbett pryder mina ben. Sjukt osexigt. Jag får ha långbyxor i helgen. Om jag inte blir sjuk d.v.s. just nu ligger jag i sängen och är snorig och tung i huvudet. Jag vill verkligen inte bli förkyld, jag har ju så roligt på det nya jobbet! Jag har äntligen pratat med Andreas, han ska se Mff-AC Milan i augusti, är jag avundsjuk? Svar: JA! Nej, nu ska jag se säsongsstarten av mitt älskade True Blood som jag gått och väntat på i nästan ett år! God natt till alla er töntar som lägger er innan halv elva. (Jag önskar att jag vore som er).


Myggbett är äckliga.

Jag ser ut som en prickig korv på benen och jag gillar det inte. Jag har inte räknat dem men jag uppskattar att det ligger runt en sisådär 40 stycken. De där jävla insekterna trivs i norrland och därför ser man ut som man gör när man vistats där. Usch, hata dessa räliga insekter! Vacker natur finner man i alla fall.


RSS 2.0