Faster Vicky.

foto0177 (MMS)

Faster Vicky.


Denna valpen ska bli vår!

foto0175 (MMS)

Denna valpen ska bli vår!


Uchés bday bash.


1. Jag fick reda på vem "salsaläraren" är.
2. Uché ser ut som en pimp. (bra menat)
3. Min kamera fick mindervärdeskomlex.

Häng med Annabel på Fisketorvet.


Ikea med Tanja och häng med Lis.


2 dagar kvar på jubb!

Idag ska jag arbeta min sista lördag hos Topshop. Sen är det bara måndag kvar. Sedan är det slut i rutan. Måndag kommer att bli en böldag. Det vet jag redan. Detta känns konstigt. Väldigt konstigt. Men jag ska i alla fall ha 3 (ja, ni hörde 3) avskedsfester. En med Topshoptjejerna från min butik , och 2 med de nära och kära på Cuba café (var annars?). Nej nu ska jag gå och ta hand om min bebis. Hej då.


Jag vet att jag är skitdålig.

Förlåt. Jag har varit tråkig igen. Inga bilder. Nej, nej. Och imorgon ska jag på Uchés födelsedagsgallaj. Trippel Nej. Men om jag lovar att på söndag lägga upp bilder jag samtlat på mig under veckan samt en kaka blir ni glada då?

Jävla Dustin.

http://sarahjessicaparkerlookslikeahorse.com/
Detta är så jävla taskigt. Jag älskar Carrie. (Men jag måste erkänna att jag skrattade.) Slå mig på fingararna och säg fy. Tack.

Sex and the city generationen.

Sex and the city filmen har snart premiär, är det inte imorgon? Vänta, vilken dag är det i dag? Onsdag såklart för att jag är ledig! Det var röd dag I Danmark i måndags (inte mensdag) och det har gjort mig helt vilse på vart vi ligger i kalendern. Anyways. Jag hoppas att i framtiden om ca 30 år när vi tittar tillbaks och talar om vår generation att vi ska bli kallade "Sex and the city-generationen".  Alla andra har ju så roliga stämplar. 60-talet. Bealtes. Hippie kulturen började växa fram. 70-talet var det en massa Discooo och folk började odla gräs i garaget.  På 80-talet kom det en colorclash, en massa bra musik och överkonsumerande utav hårspray. 90-talet. Ha ha ha! Baywatch, Backstreet boys och Spice girls. Här börjar även SATC att sändas. Helt plötsligt ville alla tjejer bli journalister, bo i NY och ha problem med kärlekslivet. Alla hade sin favoritkaraktär som de identifierade sig med. Och hoppades på att de skulle ha råd att gå i Manolos när de blev stora. Och vilken tjej har inte haft ledmotivet som ringsignal? Så jag tycker att vi skickar in detta som förslag till kungen och hoppas att vi i framtiden kan få heta "Sex and the city generationen". Så att vi har något att vara stolta över när vi beskrivs i historieböckerna. Girl Power. (Eftersom vi ska vara jämställda så får vi hitta på ett bra namn som refererar till männen. Power Rangers generationen?)

Vicky presenterar: Tikka!


Har varit hos mina föräldrar och när man är där så är det svårt att sova för man blir terrad av 3 hundar som alla vill sova brevid en och få uppmärksamhet. Dem är sjukt roliga och har alla väldigt olika personligheter. Tikka är minstingen som hela tiden vill vara i centrum och gillar att apportera. Hon älskar att bada och dansa. Hej då.

Vegas baby!

Nu är det bekräftat, jag ska till Las Vegas i sommar! Shit vad jag är hypad! Detta är helt galet! Jag och Dustin ska dit för att fira hans födelsedag i juli och att jag fyller 25 i år. Alltså 3 dagar bestående utav fest, spelande och evenemang. Fest, spelande och evenemang. Fest, spelande och evenemang! FEST,SPELANDE OCH EVENEMANG! Ah där kom ett glädjeskutt också. I'm in heaven!

Spice up your life! -Med söndagsloppis.


Hallå ja. Jag lyckades kravla upp mig ur sängen imorse för att följa med Melissa till loppmarknaden på Jägersro. Det fanns skitmycket skit men det fanns även några guldkorn. Efteråt blev det frallor hos Melissa och Andreas (som lyckats få in rätt teknik på sin swing idag). Vi tog en massa bilder på kläder som ska säljas på tradera. Alltså fick jag leka modell. Det var kul. Hej då.

Cuba Café 22/5 med Freddan.


To all of you ladies out there. Met Fredde . Snygg, sexig och singel.
Fredde and I go way back och just nu är han singel. Han dansar som en gud och vet hur man behandlar en kvinna väl så är du också snygg sexig och singel med dem rätta movesen så hör av dig.

Cuba Café med finaste Luzmey 21/5


För er som inte vet så är dans något som ligger mig varmt om hjärtat. Därför brukar man hitta mig just här på Cuba Café. Denna gång i sällskap av proffset Luzmey. Hon är från Colombia och dansade innan hon lärde sig gå. Det är hon som har lärt mig grunden av de vanligaste Syd Amerikanska danserna. I löv her.

Tips: Justin Nozuka

Jag är helt såld på Justin Nozukas Musik. Fantastiskt vacker röst, meningsfulla texter och sköna melodier. Youtuba nu!
Lyssna på After tonight, Save him, Criminal och I'm in peace.
Ni kan tacka mig senare.
Hej då.

Så här glad är jag när jag sitter fast i d...

foto0171 (MMS)

Så här glad är jag när jag sitter fast i danmark. Jävla tåg.


Te/smörgåstårts-bjudning hos Melissa (Hubban # 2. Jacko du är ettan.)


Notera att jag kommer att bli gift. Notera att den stora chokladbollen liknar en bajstolle. Notera att jag hade en fantastiskt trevlig afton.  (Fastän jag fick skäll av Andreas för att jag hade hållt helg från bloggen). Skämt och sido. Hej då.

You can't be me I'm a Rockstar.


Jag går fortfarande och undrar när KISS ska ringa mig.

Ett inlägg till denna fantastiska varelsen: Zebran.


Jag har alltid gillat Zebror. I like Zebras.

Problem. Klagomål?

Jag visste att detta skulle hända. Problemet bara växer. Halva min umgängeskrets är engelsktalig. Och dem är inte glada över att jag bloggar på svenska. Hmm. lösning? Jag vet inte hur jag ska ordna detta, jag kan ju inte sitta och skriva en  översättning i varje inlägg. Det skulle känns som en hemläxa. Skulle det vara rättvist så skulle jag skriva  på en jäkla massa språk. Även dem jag inte kan. Som tex hindi.  Förslag?

Dear readers,
I'm sorry to disappoint you with the terrible news that I will not change my writing into english. I hope you will take these news lightly and won't let it destroy your lives. If you wanna know what I'm writing about you can:
 1. Go to google translate. 2. Ask one your swedish friends to translate it. 3.Learn swedish. 4. Call me.
You can leave any complaints in the commentfield.
Love ya, bye.

Så där ja, nu ska vi väl bli av med dem.


Jag är redan en dålig bloggare.

Ser att det är  folk som trafikerar här och jag har inte ens skrivit något nytt på 2 (Nästan 3 dagar) Det är sjukt jävla dåligt av mig, jag erkänner. Men släng inte in mig till tigrarna för det! Jag var alltid så rädd när jag var liten och kollade på fångarna på fortet. Ibland var det ju deltagare som fastnade där inne. Då fick den snygga tigerkvinnan piska bort de nyfikna rovdjuren. (Nu flyter vi ut här igen som vanligt....) Som sagt, jag har haft min blogg i ca en vecka och har redan haft ett uppehåll, här hittar vi samma mönster som med mina förhållanden på lågstadiet. Killarna i klassen var inte särskilt monogama. En dejtade alla tjejerna i klassen samtidigt, och vi var bara fine med det. Jag var mest ihop med folk för att vara snäll. Jag ville inte göra någon ledsen. Ibland kunde jag vara för brutalt ärlig. Sedan ångrade jag mig efteråt, för att någon blev ledsen. Melissa och jag hade samma kille. Vi var bästisar och delade på allt. Vi delade även på vår vän Jacko. Jacko var cool och grymt duktig på fotboll. Det är hon som är den enda äkta hubban. Idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag slutar på jobb. Jag bokade min biljett igår och känner mig sjukt nöjd. Det känns inte som att jag ska åka så snart som det faktiskt är. Hoppas inte att jag blir drabbad av det där askmolnet. Kör man en omväg till USA nu eller är det samma sträcka? Nej, nu känns det som att jag bara rabblar för att jag ska. Nu ska jag fortsätta kolla på 2½ men. Men jag kan sova med gott samvete över att veta att nästa gång någon hittar hit så finns det lite ny sörja att läsa. God natt Sverige.

The love of my life. Ja, efter mycket tj...

foto0160 (MMS)

The love of my life. Ja, efter mycket tjat och förfrågningar om varför han inte nämnts här än så får han ett helt inlägg dedikerat åt honom. Han är snäll och fin den dära Dustin.


Jealous much?


Ville bara fresta med lite kaninmat. Jag måste skärpa mig och bli hälsosam. Annars kommer jag hem i form utav en köttbulle när jag varit på semester i det tjocka av dem tjockastes land.

London reunion -But Stella, where were you?


Ja, så var det dags. Vi tre som inte setts på 2 år, skulle äntligen ses. På med finskorna och vattenkamma håret. Vi fyra har bott samtidigt i London. Det var mycket fest, häng och kräng. China White, Leyton och Nicks cuisine. NYT, Stratford och picknicks. Det var vi, en kvartett som bara funkade. Det var Vicky, Sam , Sawa och alltid med sällskap utav Stella Artois. Detta var en unik tid. Det finns så mycket att dra på smilbanden åt när jag tänker på den tiden. Livet är kort, alldeles för kort. R.I.P Nick och Ivan. Igår möttes vi upp, på möllan. Sawa sprang iväg mitt i allt för att gå på en dejt som hon sedan drog tillbaks till oss. Hur gick det sen Sawa? Anyways. Vi stack till Bodoni som hade reggaekväll men underbart är kort och vi avslutade kvällen med hedern i behåll. Längtar redan tills nästa gång. Kanske nästa gång blir i London?


Sara och lilla Tia.

Igår mötte jag upp mamma Sara på en fika i stan. Lilla Tia är fantastiskt söt och lik sin mamma!
Igår mötte jag upp mamma Sara och världens finaste lilla Tia på en fika i stan. Tia är lik mamma sin och sov hela tiden, men jag lyckades fånga ett ögonblick med ett lazyeye.

Bildtjuven


Tar man inga egna bilder så kan man sno utav andra. Sawa, vi ses ikväll!

Blåbärs Pandekager!

foto0169 (MMS)

Blåbärs Pandekager!


Signe gillar sin kaka.

foto0168 (MMS)

Signe gillar sin kaka.


På ett svenskt café i köpenhamn med signe!

foto0166 (MMS)

På ett svenskt café i köpenhamn med signe!


Bestefar, jeg kan ikke cykle.

Jag skulle skriva något roligt här men så blev jag trött.  Oh visst ja,  imorgon ska jag till det fantastiskt roliga skattkontoret i Danmark och spendera min lediga dag. Jag får gå och tröstshoppa hos Ts på ströget. Jag har ju inte mist min personalrabatt än:) Livet från den ljusa sidan sundet. Puss haj.

Operation Lina.


Min ena hund Lina är sjuk. Stackars Lina. Hon blev opererad idag. Nu ska hon bli frisk. Hon har en fånig tratt på huvudet. Hon är fin ändå. Lina är hon på bilden som blinkar, den andra är hennes mamma. Hej då.

En annan Ts-favorit.


Bilder. Bara för att det är kul. Jag och Lina från Magasinfesten igen och en annan på mig när jag gör det som man brukar se mig göra på fest. Spela luftgitarr.

Topshop.


Topshop, jag älskar dig. För er som inte vet kör jag en Topshop butik i Köpenhamn. Har jobbat där i 2 år och har varit ansvarig i 1 år. Detta är kärlek. Min Topshophistoria började dock inte i Danmark. När jag bodde i England jobbade jag på Topshop i Ilford och älskade det. Det var där jag fick smak för butiksarbetet. Men för ca en månad sedan tog jag det sorgliga beslutet att lämna min bebis för att resa långt bort i sommar. Tänkte börja plugga till hösten så allt detta i kombination blev tyvärr ett sorgligt beslut. Jag har börjat få separationsångest. Över allt. Mina tjejer, de andra butikerna, sammanhållningen, att ha världens bästa chefer, kläderna..ja allt! Kanske inte över att behöva prata danska hela dagarna eller alla blåmärken som jag får när jag går in i saker. Jag är sjukt ledsen över att mista personalrabatten. 85% av hela min garberob består utav saker med en Topshoplapp på ryggen. Jag kommer att sakna Topshop så mycket. Som tur är finns det Topshop i NY och jag kan ju alltid springa in där när jag blir alldeles för emotionell. Vicky+Topshop=Kärlek.  
På bilden är det jag i en utav mina favorit Ts klänningar med den bästa Linan på Magasin julfesten i Köpenhamn.

Under Construction.



Nu har jag fixat (med hjälp utav Linas tips) en egen lay out. Nej, den är inte sjukt snygg eller sjukt överavancerad men här håller jag mig till att less is more (istället för att inse sanningen). Nu är jag i allafall så här glad (se bilden).

Igår var jag på finaste Sawas 25års fest. Jag hade glömt ladda mitt batteri till kameran vilket tyvärr resulterade i noll dokumentation. Men kvällen bestod utav många kära återseenden, god mat och rumpskak. Vi satte oss i en taxi som någon mögade i och medans jag gjorde mitt bästa för att ändå andas  bjöds det på kärringsnus. Jag brukar inte snusa men jag har testat det ett par gånger. Så jag tog snällt emot.  Väl framme på Cuba Café blev det en massa Salsa, drinkar och överläppsfokus då jag hade göre med att dölja min snus. Jag ligger inte inne med världens största överläpp så det blev lite problematiskt att hålla den på plats. Vi hade fantastiskt roligt och stannade till stängning. Tusen tack Sawa för en fabulous afton. Vi gör om det på tordag med Sam och Stella (och Jiri?)! hadetbrapusshej.

Beauty.


and usually followed by a beast.

Testing Testing

Eftersom mitt första inlägg inte alls publicerades i den fina stil som jag använt så måste jag göra ett nytt försök och få bekräftat att det inte är min talang det är fel på utan denna förbaskade tekniken. Jag ska bara våga ringa Lina. Men jag vill inte störa.


Ps. Här känns det som ett gyllene tillfälle att få inflika att jag älskar Diesels reklamkampanj, Be stupid. Jag är smart men jag gillar deras budskap. Smart got the brains but stupid got the balls. Och det är viktigt. Med balls alltså.


Jag är ny, hjälp?

Detta känns som en djungel. Jag vet inte vad jag hade väntat mig för välkomnanade in i detta bloggträsk. Och det kan ju alltid gå åt båda hållen. Men detta känns jävligt förvirrande. Jag försöker få rätt på det här med lay out. Finns det bara dessa mallarna eller? Kan man inte få designa sin egen?  Eller i allafall få bestämma färg? Jag måste ringa Lina, hon vet, hon kan. Och hon är också på släktträff. Fan. Detta är min bloggdebut och jag har redan hunnit svära 2 gånger. Jag är inte en sån som svär..egentligen. Bara när jag slår mig.
 Jag behöver en paus. Fast nu kom jag på att man kanske måste skriva varför man har skapat en blogg.
Faktum är att jag nog egentligen inte vet själv. Eller jo. Jag ska ju på äventyr! Men inte än, så detta kanske klassas som "smygbloggande"?  Allt om ingenting. Nu tar jag paus.
Hej då.


RSS 2.0