Glöm för hilvede inte att det är Dum och dummare på nian kl. nio ikväll!

Klassiker, jag längtar!


Ursäkta röran.


Idag blev jag taggad på denna bild på facebook, bildbeskrivningen löd "matvraket". Nu när jag tänker efter så finns det nog ingen titel jag bär upp lika stolt som denna. Jag älskar att äta, det är bland det bästa jag vet, ingen aktivitet slår denna (kanske inte ens dans...och då snackar vi om att det har gått långt!). Så att jag sitter och äter en bakad potatis med räkröra, sjukt rufsigt hår och peacering på fingret utgör ett perfekt porträtt som speglar en genuint glad Vicky.


Nu sitter jag och gråter som ett litet barn!

Detta är det finaste någonsin och sucker som jag är för lycka så sitter jag nu och bölar. Se själv denna killes egna vis att fria på: 

Bästa starten på sommaren!!!

Cuba café har äntligen öppnat och cirkusen har kommit till stan. Igår kände jag mig som ett barn på julafton för att jag äntligen skulle få dansa på mitt favvohak. I vanlig ordning började Laura och jag med en photoshoot på parkeringen ha ha ha! Väl inne återsåg man många kära ansikten och eftersom alla var så lyckliga över att åter vara på Cuba och dansa blev det ett hejdundrandes kalas! Kvällens: Pancho har klippt sig. Han har genom hela min salsatid kickat samma frilla så att se honom i kort hår var väldigt överasskande. Laura är den egentliga fotografen vilket betyder att jag endast har ett fåtal bilder att bjuda på än så länge. Men det kommer mera...
 
Trams.

Så lycklig för att vi ska till Cuba!!

Kan du?

Detta är det sjukaste jag sett. Salvatore är en äkta italiensk cirkusartist.

Kamrater.

Glada.

Paparazzo.

Grisamauwd.
Fortsättning följer..


Hade du vågat sätta dig i min frisörstol? ...

imag0095 (MMS)

Hade du vågat sätta dig i min frisörstol? Ange är våglig!


Tänk att så lite kan göra en så lycklig.


Tänk så mycket man uppskattar hälsan när man precis har varit sjuk och med lite sol på det blir man hur lycklig som helst! (Sen att man måste sitta inne och jobba med projektet är en helt annan femma. Och nej, jag har inte kissat på mig det är vågorna som stänkt ner mig.)

Jag ber om ursäkt.

För dålig uppdatering i helgen, men eftersom jag legat sjuk har det ändå inte hänt något, nej ingenting. Men jag vill på att tacka min nya personal shopper Laura som sprungit och handlat medicin och mat till mig, Tack Laura! Du är en riktig vän du!


Kanske på tiden att man städar sin smyckel...

imag0093 (MMS)

Kanske på tiden att man städar sin smyckelåda?


Helgen.

Under mitt fullspäckade schema har jag helt enkelt inte haft tid eller ork att lägga upp bilderna från helgen, men bättre sent än aldrig eller hur är det man säger? Vi börjar med en tur till Köpenhamn där Lina och jag hälsade på min gamla butik på Fields, vidare shopping och kräng med Mona som bär på tvillingar och middag med Rakel som vi en gång i tiden jobbat med. Enjoy.

Trams i provrummet.

Jag har aldrig sett så många påkörda fåglar under hela mitt liv som på metrosträckan.

Mickey & Vicky kärlek.

Lunch i solen.

Finaste Mona och kidsen.


Sollapande under Carlsbergfilten på Kongens Nytorv.

Söta tjejer.

Mauwd.

Avslutningsvis så firade vi med te denna härliga lördag!
Söndag: Det blev en tur ned till Ystad för trams och mys (i vanlig ordning) med min brorson Ian och resten utav familjen. Vi käkade paj på Åbergs trädgård (som är världens mysigaste ställe) och gottade oss med glass efteråt.

Vindruvsrankorna.

Madde  i växthuset, även hon med kula på magen.

När faster kommer till stan så får man stå ut med att bli stylad inför fotograferingen.

Fin.

Café.

Yummeyyy.

Finaste Ian i sin coola Beatleströja som han fått utav mig i julklapp.
En sjukt bra helg alltså!


I torsdags dansade stormen och havet med varandra.


Jag tror det var en colombiansk mapalé, för det gick vilt till och vågorna skvätte ner mig. Nu borde jag sova. God natt.

Back in town, Olivia. Min kärlek. Äntligen...

imag0089 (MMS)

Back in town, Olivia. Min kärlek. Äntligen känner jag mig hel igen.


Helgen= snart slut=boring.

Imorgon kommer det en massa bilder ifrån helgen som spenderats i ett saknat Köpenhamn, Åbergs trädgård och i barndomshemmet. Veckan kommer bli fullspäckad av projektarbete och bokföringsinlärning. Känner mig stressad. Hoppas verkligen att jag kan vända tillbaks dygnet.


After work med Ica Malmborgs.

Som ni alla vet är jag studerande på heltid och är alltså inte anställd på Malmborgs, men snygga Sofia är! Därför bjöd hon in mig att medverka under deras mysiga aw på St. Gertruds. Jag tackade fint ja och efter bara några minuter bjöd en av tjejerna in till ett mellanstopp hos henne och jag frågade om jag också fick "följa med henne hem" i äkta raggningsrepliksstyle. Det fick jag, jag festade bara på vatten så jag var ju billig i drift (gratis?). Det var så himla roligt och att lära känna Sofias arbetskamrater var fantastiskt underhållande. Här får ni några bilder:

Jimmy, Sofia och en annan trevlig tjej.

Glad.

Kärlek på jobbet.

Kärlek åt alla.

Vandalism.

Snygga brudar.

God natt!


B som i bowling.

Som organisatör i grupp 9 var det min uppgift att se till att bowlingen genomfördes som planerat, 7 april var det dags och det var bowlingbanorna på Entré som fick äran att vara vår värd. Med tre män nere så var vi endast 5 som närvarade men det gjorde inget för då hann vi tramsa oss mer, speciellt Sebban som jag ska tigga en video av i veckan. Tre ölkannor senare gick vi hem till mig för nutella, skagenröra och Big brother-tittande. En kombination som aldrig kan misslyckas.


Henke visar stolt upp sitt resultat.

Guldlock och Sebster.

Full fokus.

Vi gillar olika.

Julian och sin sjukt snygga näsa.

Någon sopar visst banan..

Idolbild: Johnny Depp och Björn Borg. 

Blank.

Jag önskar att jag också hade en snygg knöl på näsan, som Johan och Julian.

Shady.

Ingen knöl:(


Skolk.

Nu vet jag precis hur oseriös detta inlägg kommer få mig att se ut men det får jag leva med. Jag har alltså skolkat min tenta i ekonomistyrning. Detta är inget jag är stolt över men efter en hel natts pluggande (läs förvirring), kaffebälande som nu lett till ett fett magont och insomnande 1½ timme innan det var dags att stiga upp så kändes det inte ens lönt. Samvetet så åt mig att vänta till augusti då jag verkligen vill förstå detta men bara inte tagit det på allvar och pluggat som man ska inför en tenta. (Sen kan detta vara svårt när man läser 2 kurser paralellt + ämnesövergripande projekt) Ja, jag vet att detta inte är någon ursäkt, detta är mest ett statement för att alla ska veta att jag inte gjort tentan, så fråga mig inte hur det gick eller varför jag inte gjorde den, jag vill inte prata om det och slipper gärna ångest. Slutdiskuterat punkt slut

Ikeaism. Svordomar och rumpor i vädret. En...

imag0087 (MMS)

Ikeaism. Svordomar och rumpor i vädret. En helt vanlig tisdagsafton i ett svenskt hem. Ps. Melissa och Andreas hälsar.


Cookies!! Andreas och jag är på biblioteke...

imag0084 (MMS)

Cookies!! Andreas och jag är på biblioteket och han har köpt kakor till mig:) han är en riktig vän han.


Vårens första glasstrut!


Detta vackra ögonblick delade jag med Nadja och Sabiha, efter ett annat underbart ögonblick då Andreas äntligen vågat öppna sig emotionellt och sa framför minst 7 personer att han saknat mig, hur lycklig är inte jag?


Jag hade gjort allt för att få vara med i Madaroarna.

Jag hade velat göra delen med "och röven går som en slibesten" (Nadja du hade kunnat vara hon som säger "jag har flätor och långa ben , jag är inte rakad i min gren" Ha Ha Ha). Vilka kvinnor! (Observera 0:20 när Trollkarlen säger "Sexytime" och Markoolio hamnar i något mellanläge och bara säger "Sex".)

Jag är en dålig student!

Tidsoptimister är nog de värsta studenterna. Jag är nog den största tidsoptimisten i min omgivning och de flesta i skolan förundrar sig över min ständigt "chillaxa"-attityd.  Jag är en typisk student som alltid sparar allt arbete tills precis innan deadline, mitt motto är att ta det lugnt så länge jag kan och tycker att de som stressar när det är två veckor kvar till inlämning eller tentan är en aning överseriösa och paranoida. Lönt att stirra upp sig, det kommer en dag imorgon..och i övermorgon..Detta är också mitt största problem, för när det väl är dags och jag öppnar böckerna så ställer jag mig alltid frågan "varför har jag inte satt igång med dethär tidigare?". Stressen kommer och biter mig i röven och jag börjar förstå hur orealistiskt det är att jag ska lära mig en hel bok (som föreläsarna stått och predikat om att man inte kan lära sig på en vecka då matematik och begrepp måste sjunka in över en längre tid för att man ska kunna skapa sig en rimlig förståelse) på just en vecka. Jag skulle behöva en mentor, som karate kid, någon som kan sätta upp regler och disciplinera mig. När jag jobbade var jag sjukt disciplinerad, ambitiös och kaotiskt strukturerad och det funkade och jag åstadkom alltid resultat. Varför kan jag inte vara så i skolan? Kanske dags att lära sig att disponera tiden lite bättre...


Onsdag kväll/natt.

Som nämnt förra veckan är onsdagsutgångar underskattade. Hur kan de vara annat när kära Martin har planerat en fullspäckad afton med lekar och vuxensaft. Martin, igår visade du att du är kung på festfixeri och jag vet att alla står bakom mig i detta utlåtande.

Banansvans?

Banan jagar apelsin?

Radarparet.

Maria håller låda, bokstavligt talat.

Snygga barn leka bäst?

Kung Martin och hans undersåtar.

Girls gone wild.

Jaha, vad ville ni förmedla i denhär bilden?

Martin, the one and only.

Jag, Sofia och min tredje Piggelin.

Piggelinen slampar runt. Nadja, det ser ut som att du slickar i Sofias näsa.

Mary kan få allt att se porrigt ut.

Vi och våra nyfunna vänner på MAX.

Kenneth?

Finaste.

Vicky hjärta SNM.

Rutigt är det nya svarta (har jag hört).

Nä, nu får det fantamig vara slut.


Onsdag dag.

Grupp 9. Need I say more?




Vad händer i juni när detta tar slut?


RSS 2.0