Tenta Tenta Tenta bajs.

På måndag har vi tenta i marknadsföring, en 800 stora sidor lång akademiskt skriven bok på engelska känns inte helt sådär lockande att beta sig genom. Klart att man har läst men sen ska man ju komma ihåg allt och översätta alla begrepp och teorier för att kunna behärska en diskussion och kunna föra argument på svenska. Jag undrar hur det ska gå för vår klass.
Jag vill resa bort. Jag är redan trött på vädret, plus att mitt brevinkast är dåligt och det blåser rakt in så min lägenhet känns som en igloo.
Jag har massor med bilder som jag borde ha lagt upp här men jag har rent ut sagt varit allt för upptagen (läs:lat) för att ha hunnit med.
Jag är shoppingsugen, det var faktiskt ett tag sen jag kände den känslan måste jag erkänna men nu har Forever 21 öppnat i UK och skickar kläder till Sverige för endast 6 euro. Det ni, något att fira!
Imorgon ska jag på ett möte med min nya bank. Har äntligen bytt bort den i Ystad, kändes sjukt bakvänt att ha en bank i en stad man inte längre bor. Opraktiskt är något jag måste göra mig av med.
Jag undrar vem Linda kommer att välja i Ensam mamma söker, Christian eller han den charmiga göteborgaren? Jag tror på Christian för Linda har varit betuttad i honom hela tiden. Sen ska det bli intressant att se vem rockabillymamman väljer, hon andra skiter jag mest i. Men hon är dum om hon inte väljer han som får en att skratta hela tiden.
Boring, nu är jag trött och ska dricka te.

ps. Hur sjukt är det inte att det utlöstes en bomb i mitt gamla hood inatt?

RSS 2.0