Vem visste att allt man behövde för att flyga var en Jacke?


Inta position.

Ihh detta kändes inte helt rätt...

Jacke justerar klänningen..


Ett, två, tre på det fjärde ska det ske!

Jag flyger!

Firande!

Tack alla mina kära som bidrog till en väldans rolig kväll igår!

Partypimpad lägenhet.



Baren.

Jacke o freddan visar kalashattens mångsidighet.

Sanna och Jacke kan inte låta bli att beundra de vackra sugrören.

Blundis.

Finaste Sawa och Melissa!




Melissa som fågel.

Vi stack till Cuba och en kille försökte ragga upp Sawa. Fredde kunde inte sluta skratta för dem två skulle utgöra det mest omaka paret någonsin!

Uché!
Och tack alla för de fina presenterna!

Födelsedagsfirande!

Jag fyller gammal på måndag. Så ikväll har jag bjudit in de allra närmsta på kalas! Men tyvärr så är det inte så många som är i Sverige, Lis är i Lissabon, Laura i New York och Lina är i Norrland (vi kan kalla det utomlands). Så det blir bara en väldigt liten och intim fest. Men det är iofs ganska bra då vi bara har 25 kvm att hoppa runder på. Men jag är så lycklig för min Londonkompis Sawa ska komma! Det är ett alltid lika kärt återseende.
Det enda jag är rädd för är att lasermannen ska skjuta mig eller någon utav mina kära gäster när vi sedan beger oss ut i mörkret. Det är helt galet hur det går utför här i söder...Lina, det känns skönt att du är skyddad i skogen.


Såhär såg det ut förra året på min födelsedag, då firade vi på Caribe creol men i år kör vi budget varianten då jag blivit student på heltid:



Riktiga pinglor!






Vickey & Mickey

UUUUsssssscccccchhhhhhh!

Jag är så jäkla förkyld!!!! Har varit det sedan i måndags och nu är jag så trött på det att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tar snoret aldrig slut eller?

Happy Birthday Ryan!



I hope you eat tons of cake! I'm gonna buy one and eat it for you!
Alla som önskar Ryan en trevlig födelsedag kan skriva en hälsning i kommentarfältet!

Jag är pinsam!

Idag bjöd jag hem min kusin på fika. Hon ringde mig när hon stod utanför porten för att hon hade glömt portkoden. Hon kom in i trappuppgången och jag fortsatte att duscha. Bara sekunder senare  ringer det på dörren, "shit vad snabb hon är"  tänkte jag och roffade åt mig en handduk för att hålla framför mina heligaste ägodelar och öppnade dörren med schampoo i håret och maskara under ögonen. Utanför stod det en man i 55+ åldern och fick en chock över att jag öppnade dörren i det tillståndet. Jag började stamma och bad om ursäkt och skrek att jag väntade på min kusin och jag trodde att det var hon annars hade jag aldrig öppnat med bara en handduk (handduken var inte ens om mig, jag höll bara upp den där fram så baken var helt bar!) Jag  forstsatte panik be om ursäkt och han bad om ursäkt och frågade om mitt element fungerade för att i hand lägenhet precis under mig så gjorde det inte det...När jag hunnit säga farväl och skamset slagit igen dörren så hör jag att min kusin möter honom och han frågar "jaså, det är du som är kusinen?" Hon bara: "ehhh va, ja..?." och fattade ingenting. Sen när hon kom in och jag stod där och skrattade så fattade hon. Helt galet! Jag hoppas att jag aldrig möter honom i trappuppgången, någonsin...

Jag har hittat en tjej till Romeo!

Jag har gjort det! Äntligen! Mitt mission i sommar var ju egentligen att jag skulle hitta en tjej till Ryan men för att ni era tråkmånsar inte gav oss någon respons så blev det tyvärr inget. Men nu så har jag istället hittat en tjej åt någon annan som ligger mig varmt om hjärtat. Nämligen Romeo. Tjejen heter Lola och hon lät intresserad när jag berättade om Rome. Hon sa att hon längtar efter att träffa prinsen. Så jag tog några bilder på henne och skickade till Romeo för godkännande, och han gillade vad han såg, so now it's on!


Hur snygga hade inte dessa två varit tillsammans?


Jag borde söka anställning på matchmaker.com!

Veckan som gått!


Måndag: Skola.
Tisdag: Efterlängtad återträff med Puggy och Jonny. Mina gamla klasskompisar/roomies/skrattfestare mm. Vi har inte varit samlade i samma rum sedan Grekland 2006. Det gör inget för när vi väl möts igen är det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Vi har samma sjuka humor som vanligt och vi förlänger livet otroligt mycket åt varandra.

Jonna är (egentligen) smart. Men just denna kväll fick hon för sig att lämna nycklarna hemma när vi skulle gå och handla glass och tänkte inte på att porten låses efter kl 23. Hur sulle vi komma in?


Sickan och Ragnar gör upp en plan.

Men Ragnar protesterar efter ett försök uppför stuprännan.

Plan B: Att kasta pinnar på fönstret så att sambon Dimos skulle komma ut och rädda oss. (Lite som prinsessan på ärten fast tvärtom). Efter 2 försök så lyckades vi! Att fönstret är välbehållet är ett under.

Jonna har coola grejer i sitt hem.



Onsdag: Tråkigheter.
Torsdag: Skola.
Fredag: Köpenhamn! Så kul att göra en comeback och träffa alla!

-Fick äntligen träffa Mickey och Diezel i deras nya lägenhet. Förargligt nog glömde jag att ta med kameran. Diezel är så himla fin och har fantastiskt mycket energi. Inte lika tråkig som alla andra barn som bara ligger och sover i den åldern.
-Träffade Signe och Rakel, vi tog en fika på The Saloon och jag har aldrig fått en så stor sallad serverad förr. Jag kunde bara äta hälften!?
- Gick på kollektionssalg på PR-firman INQ på Ströget där min kusin jobbar, men hon hade precis hunnit gå därifrån för att hon var sjuk. Men jag fann två asschyssta klänningar från Just Female som jag knockade för 200,- styck!
-Gick på öppnigen av den nyarenoverade Topshop på ströget som blivit större och jättefin! De hade en Dj som stod och lirade. De hade fått in sjukt snygga grejer och jag ville ha allt. Men eftersom att man lever på CSN nu så måste man ta det lugnt så det blev bara en top. Min gamla chef Dan stod i kassan och det var jättekul att se honom!
- Stack till min gamla butik på Fields och hälsade på, det var Mary jobbade och det var så mysigt att träffa henne. Och så fick jag muffins av Oasis Camilla som ska flytta till Nya Zeeland, hur coolt är inte det?!

Sen fick jag stressa hem för att inte bli alltför sen till Sannas proffsiga tjejkväll. Hon hade lagat lasagne mmmmm vad gott! Efter en lyckad kväll var jag hemma vid 2 tror jag.

Oh yeah och nu måste jag springa in i duschen för min kusin är på väg hit och det är även stökigt! AHHHH Stress!

Börjar få struktur i kaoset.

Efter en kaotisk tid så börjar det lugna ner sig, alla intryck håller på att smälta in, lägga sig och accepteras. Men i kaoset får man inte glömma bort sigsjälv och att även ha roligt utan att få dåligt samvete. Skolan känns bättre när man får positiv feedback och det hela känns inte längre som en kamp i konstant motvind.
En hel månad har gått sedan sista inlägget skrevs men är man upptagen så är man. Lägenheten har pimpats och känns plötsligt 2 kvadratmeter större. På tal om större så blir jag större denna månaden men eftersom vi kvinnor inte gillar att bli påminda om vår ålder när vi börjar känna oss "mogna" inombords så ska jag inte skriva ut något som ni kan hålla emot mig längre fram. Något annat som blivit större är min tv. Rent tumsmässigt men denna är mycket smalare. Vill skryta om att den kurviga fyrkanten som jag införskaffade mig när jag var 13 har servat mig i vått och torrt i många många år. Men hon blev tvungen att gå när jag insåg att bara en stor röv får plats i denna lägenheten.
Laura stack till USA idag och jag är inte glad. Vi åker om varandra hela tiden ju. Jag har varit hemma i 1½ månad och nu är det hennes tur att sticka iväg, i somras kom hon hem en vecka innan jag skulle åka, hon var borta i 3 månader och jag skulle vara borta i 2.5 mån. Varför kan vi inte bara resa samtidigt?

Är jag konstig som gillar att ta bilder på min mat?

Världens finaste Luzmey.

En galen kvinnas culo.

Jag älskar freakbilder. Laura och jag har gott om dem.

Våra förfestkompisar.

Galet på Cuba, så galet att det ser ut som att han i står och kittlar sig på bananen när han sjunger till tjejen.

Cuba tackar för sig!

Den nya vassa.

Hej då Blixten.

and your big booty:(

RSS 2.0