Idag sprang jag på Mr.Big (Chris Noth) i affären och skakade hand med honom!


Jag är i extas. Jag har äntligen träffat Carries man! Sex and the city är ju som ni alla redan vet min religion. Jag fick nys om tidigare i somras att Mr.Big hyrt ett sommarhus i trakten och att han ibland kom och badade i sjön. ( Helt på andra sidan än där jag badar) Jag tänkte att det vore coolt att träffa honom men fick höra från andra som sett honom att han verkligen inte ville få någon som helst uppmärksamhet. Men ikväll när vi var och handlade letade Dustin upp mig och viskade att Mr.Big var 2 hyllor bort. Jag dog och gick dit för jag skulle ha smör därifrån och såg honom. Sen blev jag helt stirrig och visste inte om jag vågade fråga honom om en foto. ( Jag är ju skadad efter att Leona Lewis snorkigt avvisade idén i NY förra året.) Skitsamma tänkte jag, sen när Dustin skulle betala ställde jag mig frågan " Vad är det värsta som kan hända? Att han blir sur och säger nej? Att han får ett utbrott och skäller ut mig för att jag tar mig friheten att störa hans privatliv? Att han slår mig och jag kommer att bli så mentalt skadad att jag aldrig mer kommer att kunna kolla på SATC? Hmm. Last one not so likely. Så jag gick med raska steg fram till frukten där han höll till och vi fick ögonkontakt. Jag ursäktade mig och förklarade att jag var från Sverige och ÄLSKAR hans show. Och frågade om det inte var till för mycket besvär att få en bild med honom. Han svarade snällt nej för att han nu har barn och han vill inte ha uppmärksamhet. Så jag sa att det var klart, ingen skada skedd och att jag absolut förstod och respekterade detta. Då kom han fram till mig och sträckte ut handen och sa att han varit i Stockholm för några år sedan. Och här dog jag ännu mer. Han ville inte vara med på bild men han kunde se att jag var så lycklig över att få träffa honom att han ville ge mig något för att jag var ett fan. Så ett handskak och en liten konversation. Ett fint nice to meet you och take care (Leona take notes). Och jag gick därifrån överlycklig! Jag har precis skakat hand med Chris Noth. Mr.Big. Carries kärlek. Detta var ett fint slut på min semester. Imorgon flyger jag hem till Sverige igen och vi får se om jag har tvättat handen tills jag är framme.

Romeo har fått sin snygga väska.


Nu är han en stolt ägare  av en uggleväska!

Yeeeeehaaaaaaa!

Hillbilly style oh yes!
I fredags skulle Roxana ha sin årliga fest på trappan men på grund av bristande tillåtelse från ledningen och risk för att hamna i trubbel så var det säkrast att inte genomföra detta storslagna evenemang. I sympati av Sheryl så erbjöd hon oss istället att köra oss till ett ställe med DJ i Millerton, coolt tänkte vi, med en Dj måste det ju vara ett bra ställe.  Det räckte att vi hoppade ur bilen och satte våra klackar på grusväg. Fan. Sen såg vi 50 meter bort att det lyste lite färggrant i olika nyanser, och vi hörde musiken. Sen började jag titta på bilarna som stod parkerade och det var nästan bara pickup truckar. Fan igen. Jag fattade direkt att detta var värsta bonnastället. Roxana som är från Rumänien och Ana som är från Moldavien verkade dock gilla läget. Men inget skulle stoppa entusiasmen och vi började vandra mot vårt mål. Det första som mötte oss var ett biljardbord som underhölls av två medelålderssnubbar som tappade hakan när vi kom in och mumlade något i stil med " Oh my lord". Ja, och värre skulle det bli. Detta stället får Tingvalla att hamna i en kategori av glamouröst glitter och klass. Ja, ni kan ju själv se på bilderna. Alla kollade på oss som om vi var från en annan planet. Vi gick fram och gjorde vår beställning. När det var dags att ta vår andra drink så sa bartendern att de redan var betalda för då " snubben med skägget och kepsen" redan hade ordnat det.  Det tog lite tid innan kvinnorna accepterade vår närvaro men efter lite blygsamma leenden och snälla blickar på deras dans så var det all gravy baby. Kvällen blev precis som väntat. Vi blev packade och glada, Roxana shottade ren ABSOLUT ( denna kvinnan är av riktig kaliber)  och shejkade loss ordentligt till låtar som " I get knocked down but I get up again", " I love rock and roll so put another dime in the jukebox baby" och en massa country.  Det är verkligen en kväll jag kommer att minnas (det jag kommer ihåg alltså) och kan skryta om att jag festat på riktigt amerikansk bonnavis.



Kolla in dessa hetingarna.

Man kan bara vara från ett slaviskt land om man gillar att shotta ren Absolut. Det rinner ner som saft genom deras strupar.



Någonstans här började jag ta bilder på mina skor.

Kvinnan i magtröjan var min idol under kvällen.

Denna tjejen visste vem jag var "aren't you Dustins gf?". "Yes I am,have we met?" hon "No."  ? Sen gick hon in på facebook och tjallade till Dustin att jag var "shakin my ass off" lol.

Rox.

Shake it mama.

Denna kom jag inte ens själv ihåg men den bjuder vi på!

Innan kvällens slut var jag tvungen att få en idolbild. Som ni kan se har mitt midjemått ökat en del under dessa månader i detta jävla ohälsosamma landet. Jag skyller detta helt på USA och inte på mitt dåliga omdöme.

Hemåt. Blir jag verkligen 25 i år?

New York, New York!

Efter Madame Tussauds var det tid för en riktig turistgrej. Att ta bussen runt Manhattan. Tro det eller ej men detta har jag aldrig gjort förr!






Helt randomly står det en häst och kollar ut över stan.

En annan sak som jag inte gjort innan är att åka upp i Empire state building. 86 vånigar upp är inte smart om man lider utav svindel. (Inte för att jag gör det alltså.)

 




Här var jag så jäkla rädd att jag skulle tappa kamran.

The iron building.


Shoutout to TOPSHOP!

Här uppe bor både Mick Jagger och Diana Ross.


Här har vi den svenska flaggan utanför FNs huvudkvarter.

Väldans trevlig dag.

Madame Tussauds- New York City.

När jag bodde i London besökte jag detta sjukt intressanta ställe med vaxdockor föreställandes kändisar av alla slag. Hollywoodstjärnor, artister, politiker och idrottsstjärnor. Nu när jag var i NY var det äntligen dags att uppleva den amerikanska versionen. Det var lika kul här. Jag älskar att se vilka mått kändisar har i verkligheten. Är det långa, korta, runda eller kanske gröna? Här får man verkligheten. Nästan på riktigt.


MJ. Rip.


Kim K, shit vilka boobs hon ligger inne med. Rumpan var dock inte alls lika imponerande som på tv. Denna dockan är ny och hon var på invigningen av den en månad innan.

Haha jag var tvungen! Eftersom hennes inte var så himla mycket större än min så vågar jag lägga upp denna bilden. Allt ser större ut på tv. Yup, yup, yup.

Grrr, vem kan säga nej till Johnny?

Roxana med Jlo, där har vi en riktig kvinna;)

Lina, när jag stod där och tittade på Miley så kom jag på att ni är lika varandra.

Jag har blivit en Osbourne.

Question?! Tell me who's den snyggaste sångerskan någonsin?

Jag i dublett.

Jag och Ghandi.

Aha! med Einstein.

Kan du se mig nu?

Med Shakira blev jag så jäkla besviken på vilken spinkis hon är! Jag trodde att hon var kurvig och en big booty mama, men ack så fel jag hade.



Jag hjärta Edward. Kolla så fnissig jag var när jag lämnade honom:

Men varför fanns det ingen Jakob? ( Han är min favorit i hemlighet)

Ännu en av mina flammor, George. Tur att inte Dustin var med.

Jag kände att något iskallt stod bakom mig.

Jag fattade aldrig riktigt vem detta var, hjälp? Snygg var hon iaf.

Elvis!

La la la, jag är Diana Ross backupsinger.

Marilyn- the icon.

Luftgitarren är framme igen och denna gången i duett med Jimi Hendrix. Vi drog i strängarna till Foxy lady.

Jag och Bob jammade lite. Från att "slappa the bass man" med Jimi så gick det över till reggae.

What's love got to do with it? Min favorit Tina med sitt fabulösa hår.

The Artist.

Jag har träffat Bono. Visst ser det lite äkta ut?

Spice girls ringde och frågade mig om jag kunde hoppa in i Geris ställe. Dessa kvinnor i full styrka har jag faktiskt sett på riktigt i Köpenhamn när jag var typ 11.

Detta känns som ett riktigt scenario taget ur mitt liv för några år sedan. Ladies you know what I'm talking about.

Oh my god, this is so overwhelming! I can not believe this! I can't believe I won in this category with all of these amazingly talented women. I don't deserve to win this, this is yours Meryl!  I would like to thank the academy for voting for me. All of my friends and family for believeing in me. And my fans for always showing me support and making me feel stronger and never lonely. Thank you, thank you everybody so much...- starts crying and walks off the stage. 


The Wedding part 2.

Nytt bröllop alltså. Shawn & Alex congratulations!!


Denna säckpipeblåsarn var det första vi möttes av.

Sen var det dessa sexiga herrarna. Utan kallingar stod dem med de snyggaste väskorna jag sett på länge och jag tänker införskaffa mig en och köra hårt fashionstatement på den.

Min hippie var där också. Bernie.

Mest kreativa placement of placement cards.

Bruden med tårta i ansiktet.

Shawn tar av det dära lårbandet som jag inte vet vad det heter.

Alla dansade förutom Dustin.

Älskade Ryan och wavey Davey.

Nick tror att han är cool.

Säg hej till Cody, han är Bernies son. Han vill komma till Sverige och bo på min soffa.


Det var ett jättevackert bröllop och Alex var så fin. Jag filmade mest och det är därför jag inte har så många bilder.

Just gonna stand there and watch me burn, that's allright because I like the way it hurts.




Videon är släppt och i USA hör man debatter överallt om hur låten och videon sänder "fel budskap". Jag tycker detta är sjukt löjligt då jag tycker att inom konstens värld får man uttrycka sig precis hur man vill. Kontroversiellt eller inte. Yttrandefrihet är en rätt och jag tycker det är bättre att ta upp problemen oavsett hur de är vinklande än att sopa dem under mattan och putsa vidare på fasaden. Det hade varit en annan sak om någon folkgrupp hade blivit kränkt. Detta är en inblick i en upp och ner vänd värld som för (tyvärr) vissa kvinnor är verklighet. Alla fall är olika och jag ska inte predika över om vad som är rätt och fel. Men alla har ett val. Slår du en kvinna, så är det ditt val. Jävla svin. Om du väljer att stanna med en man som slår dig, så är det ditt val. Och denna musikvideon visar ingen happy ending och det är väl det alla surar över. Den visar ingen stark kvinna som i slutet väljer att stå upp för sigsjälv. Den visar verkligheten. Välkommen.

Alexandras bridal shower!

I lördags var det dags för Alexs bridal shower, hon gifter sig om två veckor. Bilderna kommer först nu pga att min kamera hade dåligt batteri.


Romeo behövdes rastas innan vi begav oss.




Väldans stolt över dessa vackra paket som jag slagit in.

Alex och sötaste Gabi.


YUMMMMM!!!

Första gången i mitt liv jag är längst på bild.

Vicky 'n' Kikki.

Strike a pose...so baby come on Vogue.


Jag saknar ögonbryn på dessa bilderna...wth?

Det dracks en massa Mimosa.

Så sjukt söt.

Strax efter detta fick jag tag i ett par shorts och hoppade i poolen.

Alex, thank you so much for the Bridal shower, I had a blast and I can't wait 'til the wedding!!

Jag har varit på ett väskparty!

Idag känner jag mig gammal eller "mogen" som de flesta kvinnor föredrar att kalla det. Allt detta för att jag varit på ett alldeles fabulöst "handbag-party"! Och ja, på detta party fanns det kataloger och sample bags och man beställde sina inköp. Det bjöds på vin och kex och det var en massa barn som sprang runder och underhöll sig själva medans demonstratören höll show för oss åskådare. Jag gick därifrån med en beställningsblankett i handen som beskrev en bag till Romeos leksaker. Nu är jag trött och det blir en tidig kväll i bingen. puss haj.


Saknar att dansa.



Det var en evighet sedan jag fick dansat av mig rejält. Saknar Cuba café. Någon som varit där i sommar?

RSS 2.0