Tips: Alicias nya bit.

http://www.youtube.com/watch?v=HhuGQUZJot8

Jag har träffat en ÄKTA hippie!

Jag har fått äran att få träffa Bernie, en riktig hippie. Jag har bara träffat wannabees innan så detta är stort. Ungefär som när man var liten och gick på zoo och fick se alla djungeldjur för första gången. Bernie  reser runt och medverkar i diverse tillställningar och festivaler. Han har rest runt i Syd Amerika och tröjan han har på sig kommer från Brasilien och dekoreras så fint utav en peacesymbol. Se så fint klädd han är, coola shades, halsbandet och hans blå väska är underbar. Hans andredräkt stank så ljuvligt av alkohol och jag har aldrig sett någon rocka som han gjorde längst fram i publiken. Man kunde verkligen se att han hörde hemma där, ingen rookie allstå. Han var inte på Woodstock '69 för han var i Kalifornien, men det gör ingenting, han hamnar på min idollista ändå.

Peace, love and understanding.

Här berättar han om sin tröja. Det kändes som ett studiebesök med extrema lyckorus. I was high on happines för nej, jag knarkar inte. Drugs are bad för you kids!



Jesse och Bernie.

Bernie rockar loss. YEAH!


Red Baraat var sjukt grymma. Perfekta blandningen av indiskt och brass funk. Youtuba nu.

 
Jesse and Alison. ( Dustin jobbade så han kunde inte medverka)

Jag får inte glömma nämna tangodansörerna. Grymma.

Shopping med Alex, Steph och Gabi i Kingston, NY.


Hudson river.

Gabi.
Finaste Alex som ska gifta sig i augusti.

Vill påpeka att denna inte tillhörde mig, vill bara fresta er lite.

Den blomstertid nu kommer.

Kolla vad min man hade med sig hem:

Så fruktansvärt romantiskt.

Sköna, sköna semester!


Nikki & Kikki lirar.

Kolla Dustin! Jag dör av skratt. Ha ha ha.

Jag kämpar med paddlingen. 
 

Jag älskar att bo brevid en sjö. Hej då.

Hetta.

Idag är det så himla varmt. Jag vet att man inte ska klaga, men svetten bara lackar och man orkar inte göra något. Jag borde gå till sjön och bada. Ja, det borde jag verkligen. Jag är inte van vid sådan hetta. Jag är från Sverige for gods sake. Det enda jag är van vid är myggbetten. De kommer man inte undan vare sig man är här eller där. Romeo är också varm, jag badade honom i kallt vatten i diskhon. Det gillade han. Annars har vi bara passat barn idag. Inget intressant alltså. Hej då.
Perfekt "det är så varmt att jag dör"-föda.

Connecticut naturen är fantastisk.

 
Från jacuzzin till bäcken.

Usa del 2: The Wedding

Jag hade tur, jag blev bjuden på ett bröllop där jag aldrig mött bruden eller brudgummen förr. Det var på Crystals Peak i Connecticut.
Så var det dags, Nick och Vicky skulle äntligen bli gifta.
Det var ett riktigt amerikanskt bröllop. Alla var uppklädda. Det var öppen bar. Alla var på fantastiskt gott humör. Det kunde alltså inte varit bättre. Vickys klänning var så fin. Det kändes som att vi steg rakt in i en saga. Så nu har man upplevt det också. Ett nytt bröllop väntar i augusti då det är Alex och Seans tur. Dessa har jag iaf träffat. 

Tracie.

Vackra bruden.

"I do"

Detta är Ryan. Han har en lägenhet i samma hus som Dustin och jag har som mission detta året att fixa en tjej till honom. Han hävdar själv att han inte ens gillar tjejer men jag vet att han ljuger. Han är bara rädd för att bli sårad. Kom igen nu tjejer, gör en intresseanmälan i kommentarfältet!

Ryan har även en mjuk sida. Titta bara på det här kortet som han pysslat ihop till brudparet. Ett makaronkort, så fyndigt!

Vicky och Madden.





Dustin #2.

Rastafari Taylor.

Coolt med solbrillor inne i en mörk lokal? svar: Nej.

Sugarshoes är Dustins loverboy. Han blev påkörd natten innan bröllopet. Helt galet.


Vicky o Vicky.


USA.


I'm with the bartender;)
På kinesiska buffén.

Andra gången vi blev stoppade av polisen gick det inte så bra...
'
Jag och min Romeo.

Ekorren var inte alls rädd för mig.

Sjön ,2 minuter från Dustins lya.

Dustins första Cosmo till mig.

Här är det, USA del 1.

Fan.

Jag har glömt min kabel till kameran så  jag kan inte lägga upp bilder just nu. Dustins funkar heller inte. Ni får alltså vänta tills jag köpt en ny. Sorry.

Framme. Och stoppad av polisen.

Äntligen är jag framme i mitt härliga USA. Dustin hämtade mig på flygplatsen men vi var inte hemma förräns vid midnatt. Vi blev stoppade av polisen för hans ena ljuslykta var dålig. Fick böter. Dustin sa att om polisen varit jävlig kunde han ha tvingat oss ställa bilen och gå hem. Men polisen var snäll och lät oss köra. (Jag tror att han inte ville förstöra vår lycka när vi berättade att han precis hämtat mig på flygplatsen och att jag bodde i Sverige. Han ville nog inte förstöra min första kväll.) Snäll polis alltså.
Idag har vi mest handlat mat och sånt. Nu är Dustin på väg till jobbet. Alltså blir det häng i baren för min del ikväll. Wohoo!

Igår.


Finaste mamsingen.


Avskedsmiddag med mamma i Ystad. Sjukt god fläskfilé. Sen tillbaks till Malmö för att avnjuta KISS från Jacklines balka.

Sista Cubat för sommaren. (för min del)


Jag älskar folk som blundar på bilder.

Fredde ser något han gillar, kan det vara denna tro?
Det är det nog, kolla som han njuter:

Jag ville också finna något att vila ögonen på. Tyvärr hittade jag inget som föll mig i smaken.

Sen blev jag rädd för denna som kom så nära, tänk om det skulle bli en gasläcka?

Cuba, jag kommer att sakna dig!

Ians namngivning.




1. Det planterades träd.
2. Det blåste.
3. Det är kul med tipsrunda.
4. Ian är alltid glad. Även snyggg med krans på huvudet. Nytt fashionstatement?
5. Mina klackar är 11 cm höga.Tack alla som frågade.

Status: Busy, Busy, Busy.

Jag har så sjukt mycket att göra att min stackars blogg blir lidande. Inte bra. Men jag jobbar på det. Håll bara ut. Sen när jag väl kommit till NY så lovar jag att jag ska bli sjukt grym och lägga upp bilder hela tiden! puss hej.


Under omständigheterna. En kväll för att tänka på någonting annat.


Melissa gets down!

Det var inget folk på Cuba men det gjorde ingenting. Vi dansade ändå. Varför blev det inga bilder på Uché och Lina?

Ett hål.

Jag hade bara ett hål när jag var hos tandläkaren. Tyckte det var grymt för att inte ha varit hos tandläkaren på riktigt länge. Det ni!

Idag ska jag till tandläkaren.

Idag ska jag hälsa på tandläkaren. Jag tycker det ska bli ganska kul. Dagens aktivitet liksom. Eller ja detta är vad jag försöker intala migsjälv..Jag hade tandställning när jag var yngre och då fick man gå till tandspecialisten så ofta att det känns som att jag averkat 3 livstider av tandläkarbesök. Erkännandet som kommer här är att när jag tänker på när jag var hos tandläkaren sist så försöker jag inbilla mig att jag "nog" var där för 2 år sedan. Men om sanningen ska fram så har det gått 4 år. Sist var faktiskt innan jag skulle flytta till Grekland. Och nu är jag lite nervös över hur mitt resultat ska se ut idag. 1,2,3 eller kanske 4 hål? kanske fler? Kommer tandläkaren få en chock och kalla på sina kollegor och dem står runt mig men hakan i marken? Kommer jag få skäll? Karius och Baktus har kanske haft riktigt lattjo lajbans där inne. Borde jag bli analytiker?  Detta ska nog bli lite spännande i alla fall.  Och dagens högstprioriterade aktivitet är Ericas student. Inget tandläkarbesök i världen kan slå det. Jag ska bara hitta dit. Det är i Lund och jag är sämst på Lund. Hej då.


Jag ska bli stor och stark så att jag kan få gå till folkets park.


Tuffingen är för cool för hästar.

Denna stackars saken blev tillbakalämnad och utbytt mot en ljusare rosa. Rasism?



Finaste Jojji med nallen han vann.


Hungrig.


Snygging.

King of capoeira. Eller?


Igår var det dags för kvalitetstid med Luzmey och Jordan igen. Precis som i fredags blev det folkets park, middag, sen Cuba. Inte så mycket folk en söndag men  kul ändå. Det känns som att jag har drabbts utav Cuba feber. Ska dit och käka idag igen, fast denna gången med min kusin Jostafa.
Rubriken kommer från när jag var liten och alla vuxna i min släkt alltid sa till oss barn "Ät nu så att du kan bli stor och stark och kan få gå till folkets park."

Nu: Jaws III

Ha ha hajen.


Kvällens citat: "Nu ska jag gå till Cuba café i min amningsbh"


Avskedsfest nr 2 blev som väntat fantastiskt lyckad. Mycket fint sällskap, mycket dans, mycket drinks. Fint besök från Danmark med Annabel i spetsen och andra Topshop och Magasin tjejer.Sara ska ha en ros för att hon lämnade lilla Tia med mannen och kom ut i sin fabulösa randiga klänning. Jackline  hittade stämningen och har sagt att hon är redo att ta en tur på salsadansgolvet nästa gång. My du är min glädjespridare på golvet! Pernilla och Lisa, på onsdag ska ni upp! Tusen tack alla som hittade dit för denna kvällen. Nu gör vi om det på onsdag igen!


Vicky hjärta Luzmey och Jordan = Sant.


Igår åkte jag med LuzMey och Jordan till Ystad för att Jojji skulle träna dans på min gamla dansstudio. LuzMey är Jordans mormor.. ehhh jag menar mamma! Jag har känt dem sedan jag var 17 år och vi delar så många fina minnen  och jag kommer att sakna dem sjukt mycket när jag ska vara ifrån dem hela sommaren. Euh. Vi åt sammanlagt 6 glassar tillsammans och tog en sväng till Folkets park i Malmö som jag även skulle till senare på kvällen för att hålla avskedsfest nr. 2. 

Avskedsfest med Ts-fields tjejerna.


Streetparty.
Igår hölls det avskedsmiddag på Dalle valle i Köpenhamn. Fantastiskt mysigt, det var bara jag, Maria och Lina på plats då Erica var uppe i sitt studentdonande. Det var riktigt god mat, god öl och gott sällskap. Efter Dalle valle blev det en liten bar som hade värsta gatufesten utanför. Det var människor överallt , ståendes med en cykel i handen eller sittandes på gatan som höll härlig stämning. Det var bra ändå tills polisen kom och körde ut oss från baren då dem tyckte dem hade hållt öppet för länge. Det blev en pölse på 7 eleven och sedan bar det av till Linas penthouse i centrala Köpenhamn. Efter lite sömn var det tid att jobba lite på brännan. Uppe på Linas takterrass med sjukaste utsikten över Köpenhamn låg vi och lapade sol i flera timmar. Tack för igår tjejer!
Imorgon: Ytterligare en avskedsfest! Denna gången i malmö.

Goodbye my love.

Så var den avklarad. Sista dagen på Topshop. Motvilligt men ett måste för att ta det nya steget ut i livet. Jag kommer att sakna dig så mycket! Här slutar denna epoken och efter mycket bölande så var det bara att gå därifrån . Dricka min öl med Sara ( Som btw förgyllde min sista dag med en vacker blomma och vas som jag sen  råkade ta sönder. Men även en annan fin present som  fick  mig att skratta så sjukt mycket genom denna sorgliga dag.Thank you Sara. )Sen kom en av mina stammisar för att säga adjö och gav mig en chokladask. Så himla fint.  2 år på Topshop avklarade. 3 år på Fields. Tack för denna gången. Topshop, vi ses


Finaste Mary.

Fick en avskedsmacka och juice från Joe and the Juice killarna. Tack för maten den var god. Under bordet stod en ko, kon hette Kajsa och den började bajsa.

Topshop, I love you.


Mitt tomma skåp/skafferi.

I fucking broke it!



Hej då Fields.

I Malmö mötte jag regnbågen.

End of story.

RSS 2.0