Hej allihopa!

Jag är fortfarande ute på Ulvön efter Lina och Pers underbara bröllop. Vigseln var så fin och äntligen slipper jag att bära runt på hemligheten om mitt och Peddis framträdande. Vi fick  i uppdrag för ett tag sen att jag skulle sjunga "Love is all around" med Peddi på gitarr.  Jag hade suttit och sprutat glädjetårar under hela ceremonin och försökte inte tänka på att jag skulle stå och sjunga solo inför en hel kyrka. Jag tror aldrig att jag varit så nervös i hela mitt liv. Vilket även syntes på mig och hördes på min röst som bara darrade och jag fick knappt fram någonting, så någon direkt kvalité på sången vill jag inte påstå att det var, men var det något som vi fick beröm för var att det verkligen syntes att det kom från hjärtat och vi fick den överasskade publiken med oss. Lina var fruktansvärt vacker och hela dagen var perfekt. Underbart sällskap på en underbar ö och vi dansade hela natten lång.
Idag har vi haft en härlig dag i solen och bara umgåtts. Imorgon börjar färden tillbaks mot Malmö och nu är jag sjukt trött och orkar inte riktigt skriva mer. Så god natt gott folk och bilderna får ni som lördagsgodis.
Miljoner tack till brudparet som skapat denna magnifika upplevelse för oss!


Hälsningar från Gränna! Roadtrip mot ulvön...

imag0155 (MMS)

Hälsningar från Gränna! Roadtrip mot ulvön för att närvara på finaste Lina & Pers bröllop.


Helgen!

Efter en superskön helg är vädret vackrare än någonsin och jag ska mörka dagen med att hjälpa Fredde deklarera. Det gör jag varje år då han aldrig lär sig själv. Jag har varit ute 3 dagar i rad, det känns som att detta har börjat bli en vana, reggae på torsdagar följt av sydamerikansk dans på Cuba de två efterföljande kvällar.
I torsdags började vi aftonen med reggae men till vår besvikelse verkade inte folket dyka upp, så det blev en tur till Cuba istället, runt 2.30 gick vi tillbaks till reggaehaket för att avsluta där..trodde vi. Det blev ett besök på King Lions klubb och med detta sa vi god natt. I fredags blev det Cuba där jag och Laura mötte upp Luzmey, vi hade lika galet roligt tillsammans som vanligt och dansade hela natten. I Lördags var det en latinofestival i Folkets park och vi var på plats såklart. Det bjöds på uppträden av danser som representerade de olika sydamerikanska länderna och det var fantastiskt underhållande. Efter en promenad hem och en raggardusch så var det dags för ännu en kväll på Cuba café. Här samlade jag på mig blåmärken, gjorde bort mig och fick öl spillt på mig.. en skitrolig kväll med andra ord!

Fredag:

Dj Jesus intog scenen och bjöd oss på spansk rap.

Ayyy mami!

Laura shejkar.

Moi.

Kompisar.

Frederico Suave.


Latinofestival i folkets park!

imag0153 (MMS)

Latinofestival i folkets park!


Skärpning!

Jag vet att jag måste skärpa mig nu, mitt bloggande går i vågor. Ibland är jag grymt duktig på att uppdatera och andra gånger har jag miljoner andra saker i huvudet och hinner/ tänker inte på att blogga. Men jag ska verkligen skärpa mig. Just nu är jag nyss hemkommen från en utekväll på Cuba café som som vanligt var bra. Det jobbiga med cuba är att det har blivit för populärt och man får knappt plats på dansgolvet längre, vi som sticker dit för att dansa får handskas med sjukt mycket äckel som bara står på golvet för att grinda med tjejer...som absolut inte vill grinda med dem. Dessa hade gärna fått gå någon annanstans.
I onsdags åkte jag ut på landet för att hälsa på mina kära föräldrar, min bror ville att jag skulle sova hos honom och Ange, så jag parkerade mig på soffan med världens finaste Tikka.
 Här har ni en bild på oss två:


Frukt & grönt marknad på möllan idag med o...

imag0145 (MMS)

Frukt & grönt marknad på möllan idag med olle o fanny fierce!


Cuba café 18/6.

Underbart och hett som vanligt!

C'est moi.

Det som händer på Cuba, stannar inte på Cuba ;)

Finaste Luzmey.


Denna sten glittrar mer än mina lyckotårar.


Miljoner Grattis till snyggaste Nadja & Philip som äntligen förlovat sig och som blir hitched i Vegas om sisådär 3 veckor. Det känns som att jag svävar på moln. Kan man bli lyckligare för någons annans skull? Oh, kärlek!


Idag blir det kalas!




Sista utgången med Lis...på väldigt länge.


Glad/ledsen.

Igår ringde Lis mig och sa att hon hade något att berätta men inte per telefon, så hon sprang över och kom med den fantastiska nyheten att hon fått jobb....i Barcelona!!! Jag är så himla glad och lycklig för hennes skull men jag (lipsill som jag är) började tjuta både för att jag var glad men mest för att jag var ledsen över att hon återigen ska lämna mig. Å andra sidan kommer jag att hälsa på henne och jag längtar för jag har aldrig varit där. Lis åker på söndag det känns alldeles för tidigt...och vi som skulle ha en riktig partysommar. Efter detta roliga men tunga besked var jag tvungen att rycka upp mig och Laura och jag bestämade oss för att sticka till Cuba café och dansa av oss. Då det började dö ut så blev vi informerade om att det var premiärfest på Moriska och vi bestämde oss för att snedda parken. Väl inne blev vi glatt överraskade av ett stort hav människor och det var tydligen här man skulle vara en torsdagskväll. Skitkul var det och efter stänging så promenerade vi i vanlig anda hem. Nu är det dags för min andra riktiga dag på jobb! Ses sen, puss haj.


Imorgon har jag fullt upp!

Imorgon blir det en morgonpromenad med Lis, vi ska gå till möllan och köpa lite frukt. Sen hinner jag förhoppningsvis förbi Öresund direkt innan jag ska ha min första riktiga dag på nya sommarjobbet. Det ska bli roligt för jag känner att det är ett härligt gäng som jobbar där. Efter det ska jag hem och plugga lite sen ska jag och Laura i vanlig torsdagsanda på reggaeklubb på Bodoni.
Någon som är sugen på att hänga med?

Jag och Lis på hennes födelsedagsfest för 2 år sedan.
(Vill även tillägga att Lis hade varit utomlands och det är därför jag är sjukt blek jämfört med henne).


Vilken härlig dag! Tjalala lalalala tjalalalalala!


Dag med Fanny & Olivia.

Kväll med Jonna. Vi var på stand up comedy show med Yvonne Johnsson & Özz Nujen, grymt roligt!
Tack för idag tjejer!


Jag är på stan och myser med Olivia och Sv...

imag0142 (MMS)

Jag är på stan och myser med Olivia och Sveriges nästa storbloggare fanny fierce. Hennes blogg finner ni på adressen: www.fannycastelius.se


Dagens schema.

-Träffa Olivia och Robinson Fanny.
-Gå på stand up med radio Jonna. 
Kommer med andra ord att bi en underbar dag. 


Att sakna.


(mest Andreas).


Linas möhippa var bäst!!!

Nu är jag hemma efter en hejdundrandes dag och jag har verkligen bara haft skitroligt hela dagen. Vi har bland annat badat nakna i havet (ja, alla var spritt språngande), dansat Pussycat dolls-dans på en studio, picknickat, rejvat i Sofies vardagsrum och hoppat runder på en massa olika golv på Slagthuset. Nu orkar jag inte skriva mer för jag har varit full nästan hela dagen och nu har jag ont i mitt ben. Tack alla som var där! Puss. Haj.


"Det känns som att jag har längtat efter S...

imag0136 (MMS)

"Det känns som att jag har längtat efter Spice girls utan att jag visste det själv" - klockren bok av Sara Hansson. Boken känns som att den är skriven om Melissa och mig. Alla tjejer mellan 23 och 27 Läs!


Het eller het?


Holland!

Ibland är man bara så himla glad för att man tagit rätt beslut. När Lina ringde mig för 1½ vecka sedan och frågade mig om jag vill följa med till Groningen i Holland för att återuppleva gamla minnen så ville jag, men tackade nej då jag kände att min studentbudget inte skulle hålla en sån spontanresa. Efter 20 minuter ringde jag upp henne och sa att jag redan ångrat mig. Jag ville så gärna följa med och träffa hennes härliga släktingar och se vad hypen var med dethära footvolleyfenomenet. Groningen lämnade mig ett gott intryck när Lina och jag var där en weekend 2004 och festade loss ordentligt. Jag ville uppleva det igen..

På väg till hotellen, Per och James bodde på en budgetvariant och Lina och jag drog högsta vinsten och bodde världens lyxhotell!

Fin kanal.

Vi hade t.o.m vars ett handfat.

Häng på en skybar.

Försökte nog att få med många saker på en bild...?

Finfrulle.

De andra blev överlyckliga när de såg att Slagsmålsklubben skulle spela på torgfesten, jag fattade som vanligt inte vilka de var..

Vi såg Holland-Grekland i Volleyboll.

Alien invasion, dessa 4 meter höga och äckliga varelser dök upp från ingenstans och skrämde slag på oss.

Fest på torget!

Slagsmålsklubben var grymma.

Yeah!

Per och James i grönt.

Tyskland och Holland.
Miljoner tack till Lina, Per, James, tantes och alla andra som gjorde detta till en kick-ass resa!  


Reggae era.


Kan inte annat än att göra det bästa av si...

imag0131 (MMS)

Kan inte annat än att göra det bästa av situationen...!


Såhär går det när man glömmer hoppa av tåg...

imag0130 (MMS)

Såhär går det när man glömmer hoppa av tåget...jag, kusinen och hans flickvän. Yrpannor deluxe.


RSS 2.0