Jag har bakat min första tårta någonsin! V...

imag0080 (MMS)

Jag har bakat min första tårta någonsin! Visst blev den fin?


Om Johnny Depp hade satt på Russell Brand så hade resultatet blivit: Sebastian i grupp 9.

+=
Vad jag egentligen vill ha sagt är: 1. Att detta är en insikt i mina tankar kvart över tre en helt normal tisdagsnatt. 2. Att det är Sebastians födelsedag och jag vill gratulera honom. 3. Att Johnny hade satt på Russell och inte tvärtom.  


Saknad.

Tikka var och hälsade på mig förra helgen och jag saknar henne redan. Tänk att man kan ha så himla mycket kärlek inombords och att en hund kan göra ens liv så glatt. Nu blev jag lite för djup för vad det är tänkt att jag ska vara på bloggen men det kan ju inte alltid handla om trams? Här får ni lite bilder på mitt hjärta.



Kräng.

Idag började jag med att storhandla på Coop, sen kändes det inte helt rätt så det blev en tur in på Hemköp också. Jag har spenderat hela 700 kr på mat. Är jag hungrig eller?


I djungeln råder ingen lag.

Äntligen var det dags för en efterlängtad fredag, himlen var blå och jag hade ett fullspäckat schema. Det började med en trevlig middag med Nadja hos hennes kusin. Mitt uppe i pajkränget ramlade en massa sms in och 20 minuter senare hade jag gäster som stod utanför min port och ville in på förfest. Efter stirr, en fin kommentar om min "modell" och en snabb cykeltur hem med Nadja som var medtvingad mötte jag mina fint väntandes lammkött. Kvällen som så oskyldigt börjat skulle visa sig bli en hejdundrandes afton som sent kommer att glömmas..
Fina flickor på pajkalas.

Efter tzatzikin luktade vi för mycket vitlök så då åkte tandborstarna fram.

Henrik, min nya idol.

Någon var som vanligt snabb med att roffa åt sig brillorna.

Lammkött deluxe.

1, 2, gammal, 4, 5.

Dendär Johnny Djup.

Helt plötsligt från ingenstans kände Henke med sina två vänsterfötter sig manad att lära sig lite merengue. Han lärde sig snabbt!
Sedan bar det av till Rönnen där Telmahfesten var "fullt" igång.

Henke visar var skåpet ska stå!

Skolkamrater.

Vi blev av med Henke men fann honom festandes hos grannen Camilla som även hade sällskap av Amanda och Lasse. Nöjd och glad var han och vi andra kände värmen och parkerade oss också där.

2 blundisar på en och samma bild, var det bara jag och pinuppan som fattade dealen?

Nu fixar Sebban det och Julian har tappat sin mössa?

So much love.

McLawin.

Mitt smeknamn när jag hade tandställning.

Camilla bjöd oss allihop på pickles vilket var fantastiskt uppskattat!

Sen skulle Henke och jag visa upp vår dans.

Lasse ville också svänga de lurviga.

Här avslutar vi på Rönnen. De flesta stack vidare till Kb men jag och Henke gjorde ett stopp hem till mig för knäckebrödsätande och sen hoppade jag på cykeln och började min färd mot Kb med en stackars gå-springandes Henke brevid mig.
Hur mår ni idag?


Onsdagsutgång.

Lina. Du är en sån som man bara känner är bäst och jag säger inte detta bara för att jag lite berusad, utan jag menar det verkligen. Vi har hela 3:an i gymnasiet, Holland, Danmark och nuet tillsammans. Du vet precis hur du ska få med mig ut, tricket är som ni flesta vet mat. Jag älskar mat. Mat är king. Mat kan man inte leva utan. Mat + dans är min passion i livet. Vad jag vill ha sagt är att onsdagsutgångar är underskattade, utestället i sig kanske suger(det är därför jag är hemma tidigt), men att sätta sig på möllan på ett nice ställe tex Volym är underskattat mitt i veckan. Mitt tiips är: Gå ut på onsdagar kära ni.
Lina laddar med gin..

och det blev jag som tvingades ta den.

The ring.

Volym.

Snyggelina.

Och en "dagens outfit" på det. God natt!

Smulor i sängen.

Hur gammal måste man bli för att lära sig att knäckebrödsätande i sängen inte är en bra idé?
Fick ett sms av Lina där hon tjatade på mig om utgång på onsdag men eftersom jag redan ska ut fredag och onsdag i nästa vecka så började jag med ett tveksamt "vi får se hur jag känner den dagen..". Vad gör Lina då? Jo, hon lockar mig med mat. Hon vet ju att det är ett säkert kort. Så nu står det utgång på onsdag, fredag och onsdag på mitt fullspäckade tentapluggsschema. Smart Vicky, smart...

Gos med Tikka! Finns det någon sötare?

imag0061 (MMS)

Gos med Tikka! Finns det någon sötare?


Fest hos farmor!

imag0060 (MMS)

Fest hos farmor!


Olivias dikt till mig.

Olivia och jag har haft vårt första riktiga kärleksbråk idag. Det var ingen härlig upplevelse, men vi löste det till sist och efteråt fick jag en vacker dikt som Olivia skrivit åt mig. Hur romantisk får man bli?

Viveca, du är så fruktansvärt fin
 och jag är så tacksam för att du är min.

Din charm, utstrålning och elegans
får mig vilja följa efter dig som en svans.

Ögonen glimmar som kristaller,
jag blir galen och sätts bakom galler.

När du ler,
så är du det enda jag ser.

Jag vill bara vara nära,
men är rädd för att folk ska tro att vi är kära.

Du gör mig så otroligt glad
och jag tycker om dig lika mycket som choklad.

Nu börjar jag bli tom på ord,
men hade gärna lagt dig på ett bord.

Efter att ha skrivit denna dikt(en),
slipper jag prata ut i bikten
.

Olivia har visat mig vad äkta kärlek är.

Arg!

Ni puckon som fortfarande använder päls, säg mig hur ni kan? Sebastian berättade idag om en video som cirkulerar på nätet där en tvättbjörn blir flådd levande för sin päls. Nadja skrev till mig att hon sett en hemsk film och satt och stortjöt, jag gissade rätt på vilket film hon sett. Jag vill inte själv se den för jag vet att jag hade brutit ihop. Men alltså ni som stödjer den industrin...skäms på er!

Vad är det för fel på mig?

Det hade varit så himla skönt att kunna beskylla min USA-resa för mina sömnlösa nätter. Jetlag i all ära men när resan jag talar om ägde rum för mer än ett halvår sen så känns det inte som att jag kan använda den som slagpåse. Att jag efter en lugn helg (helt utan fest eller utekväll) ligger och lyssnar på musik kl 4 på natten känns bara skrattretande. Efter 4 timmars sömn ringde klockan och jag skulle vara på föreläsning kl 10. När jag i morgonyran loggade in på it's learning och såg att tentagenomgången blivit inställd och att föreläsningen alltså bara skulle bli 45 min lång så somnade jag om igen. ZZZzzzz. Jag förstår inte varför jag alltid ska vara upp halva natten? Jag vill inte, jag vill ju somna. Hur normalt är detta? Var kommer all överskottsenergi som jag får på natten ifrån? Någon som har en lösning? Snälla hjälp!
På Empire state building och tittar ut över mitt älskade.

Black Swan gone blonde.


Snygg toka som fixar ragg åt de behövande. Möt Nadja. Vitryssland vinner på hockey men förlorade istället denna vackra svan som flög norrut och berikade Sverige med enorm kreativitet, fashionphotoskapande och besatthet av meloner. Tiden i skolan skulle inte vara densamma utan denna kanelbullsvräkande  dam och det är med all välmening jag ställer frågan om jag snart kan få en lapdance till  "Down in Mexico" igen?

Klantarslet Vicky.

Eftersom jag är så jävla klumpig och tappar båda mina väskor i skolan så har tydligen mitt multikort fallit ur den ena. Jag som är sjukt smidig och låtit lappen med koden sitta kvar bakom kortet har alltså gett en potentiell tjuv öppet mål för att missbruka kortet under timmarna det inte varit spärrat...kan hända att det blir en fet nota på lånade böcker på bibblan i mitt namn som aldrig kommer at returneras...och finns det hopp om mänskligheten har förhoppningsvis någon snäll själ lämnat in det i receptionen och jag kan pusta ut. Men det får vi ju inte reda på förräns imorgon! Jag är nervös. Svart eller vit svan som funnit det? Vad tror ni? Ska vi köra lite betting på det? Vad är oddsen på att någon snäll har hittat det? 5 gånger pengarna? Nä skämt o sido.
Vill iaf tacka mina trevliga klasskamrater för en trevlig after school.
Tack och adjö.

Ps. Tänkte även bjuda på ännu ett klantarsle moment och det var då jag en morgon inte kunde hitta mina nycklar när jag skulle till jobbet. Jag vände upp och ner på hela lägenheten, fick en iskall känsla, öppnade ytterdörren där nycklarna hängde fint och dinglade...haha tänk så hade jag fått besök mitt i natten?


Torsdag på fridays. After school coz we ar...

imag0049 (MMS)

Torsdag på fridays. After school coz we are so cool.


"Troslös dam mitt på ljusa dan"

The story of my life är att jag är tidsoptimist, som igår till exempel. Jag steg upp kvart i nio för att föreläsningen  började kvart över 10. Ändå lyckades jag bli en halvtimme sen, varför? Jo, för det spelar ingen roll hur mycket svängrum jag lämnar rent tidsmässigt för jag segar bara ännu mer, och sen när jag väl börjar stressa så orkar jag inte stirra för då är jag ju redan sen och kan då lika gärna bli rejält sen. Ja men ni fattar, vart jag vill komma är att tänk så hade jag inte  varit sen igår och missat världens roligaste (men ändå lite sorgligaste) sak. Eftersom jag var sen tänkte jag att det var lika bra att ta bussen för att vinna lite förlorad tid. När jag gick till bussen såg jag helt plötsligt en livs levande gump. En kvinna stod i svarta stay-ups, en leopardpäls som inte ens täckte halva rumpan, knallrött läppstift och en cigg med en såndär förlängningssak fransyskorna använder för att inte bli gula om fingrarna och allt detta innan lunch mitt på ljusa dagen,snacka om att om jag haft något i munnen att jag hade satt det i halsen. Det sjukaste av allt är att jag hört talas om denna damen en gång förut men inte i min vildaste fantasi trott att jag skulle få se henne. När jag kom chockad och fnittrig i till skolan och förde vidare legenden visade det sig att denna dam gjort stan i flera år. Flera stycken hade sett henne och en på McDonalds!
Den stora frågan är om hon lider av någon psykisk sjukdom eller om hon helt enkelt förlorat ett ganska jobbigt vad? Vad tror ni?


Inflyttningsfest!

Igår var det äntligen dags. Andra försöket efter ett första inställt p.g.a sjukdom. Med mina 3.5:or som jag inhandlat på Hemköp efter ett uteblivet besök på Systembolaget och med lycka efter att ha behövt visa leg för att få köpa dessa(så jävla stolt varenda gång) klampade jag in med mitt nya fjäderörhänge till casa de Jackline och Martin. Jag möttes av ett stort och leende gäng flickor och en minoritet av pojkar som log minst lika brett. Festen var alltså redan igång (och jag var sen som vanligt). Efter bebissnack, lammköttsrättfärdigande och ett politiksorl som Sanna som vanligt stod för blev det dans. Med Dr.Alban, Black Swan-imitationer och sång med Suzy the diva i spetsen hoppade jag och Jackline runt och försökte få upp bänkvärmarna, men efter många misslyckanden satte vi oss istället i en taxi och landade på Babel. Enformig musik i samma takt fick oss att vantrivas efter sisådär en timme och rusade istället ut till bussen och fick en gratistur hem. Tack Jacko och Martin för väldigt lyckad afton.

I soffan händer det!

Jacklines fantastiska cheesecake! Cravings...

På Jackes golv glider man fram fruktansvärt bra.

Taadaaa!

Klapp, kyss eller...?

Suzy the diva.

E de du som e dendär braddor Louie ellor?

Working Suzy.

Snygga tjajor.

Mina fina.

Giant plastic fantastics in the corner.

På scenen.

Tack och adjö!

På hem och villa mässan. Vad sägs om en kl...

imag0042 (MMS)

På hem och villa mässan. Vad sägs om en klänning gjord av löv?


Dagens: Vilda hästar.


Svart svan.

Igår spenderade jag hela dagen med fina Lina som jag mötte upp på stan. Vi drack te, gick och kollade runt i affärer (vilket vi egentligen ALDRIG gör...;)) och köpte på oss smycken på fabulösa Made by noone vid triangeln. Lyckliga gick vi hem till Lina och lagade mat med råvaror och recept från Linas matkasse som Lina köpt i veckan. Efter detta kom vi på idén att se Black Swan som blivit så omtalad. Den var bra och Natalie Portman var så vacker. Men det måste vara jobbigt att lida av så många hjärnspöken.
Idag blir det s*****aerobic med Lis, plugg (på tal om plugg kan jag skryta med ett väldigt unexpected VG på Informationssystemstentan) och senare fest hos Jackline och Martin! Wohooo.

Och en till. Sawa är på g.

imag0041 (MMS)

Och en till. Sawa är på g.


Jag, Sawa och vår bitch Stella! Vi njuter.

imag0040 (MMS)

Jag, Sawa och vår bitch Stella! Vi njuter.


Idag överasskades jag i skolan av Olle och...

imag0039 (MMS)

Idag överasskades jag i skolan av Olle och Nadja som köpt en huvudmassagegrej till mig som liknar något köksredskap. Dessa underbara höns är ju bara för härliga. Tusen tack era kossor!


Fashion statement! Johnny Djup visar stolt...

imag0038 (MMS)

Fashion statement! Johnny Djup visar stolt upp sitt substitut för bältet.


Sanna är paranoid över sina leverfläckar o...

imag0037 (MMS)

Sanna är paranoid över sina leverfläckar och droppar träningsbrallorna för att rådfråga oss om vi känner till vilka riskgrupper dem faller in i. Sanna, vilket orginal!


RSS 2.0